torsdag 12 juni 2008

Personval bara en charad, del 2

För att följa upp dagens tidigare inlägg, nu när Aftonbladet väljer att manifestera ungdomsförbundens ställning emot FRA-lagen.

I artikeln läser jag följande citat från moderate riksdagsledamoten Fredrick Schulte:
– Sossarna är ändå i grunden för förslaget, med några mindre ändringar, så det kommer gå igenom förr eller senare ändå. I stället för att jävlas med regeringen så röstar jag för och undviker risken för politisk kris.
Ursäkta mig, men hur tänker du egentligen? Vadå "det kommer gå igenom förr eller senare".. "med några ändringar".. inte en chans.. fortsätter medborgare i vårt land att vara emot något kommer folkstormen aldrig dö.

Ta i stället ditt ansvar som folkvald representant i ett personval och rösta enligt de önskemål som dina väljare har, annars kommer du inte bli invald i riksdagen igen.

Och det här med att jävlas med regeringen är ju ändå skitsnack. Du är på din plats för att utföra ett jobb, ett jobb som du tilldelats av de personer som kryssade för ditt namn på valdagen. Du är INTE på din plats för att regeringen har satt dig där. Det är folket du jobbar för.

Inga kommentarer: